Opiskelijoiden posterit esillä alueellisessa koulutuspäivässä

10.11.2016 14:04

Tänään 10.11.2016 on kouluttauduttu Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä opiskelijaohjauksen alueellisessa koulutuspäivässä. Tänä syksynä ohjelman aiheena on "miten tukea opiskelijaa työelämään siirtymisessä". 

Taukojen aikana monimuotokoulutuksen opiskelijat  (MTMK16) esittelevät osalllistujille omia opinnäytetöitään postereiden avulla. Näytteillä on yhteensä 13 posteria. Kuvassa omaa posteriaan esittelemässä Teija Nori ja Terhi Nurmi. 

Päivä jatkuu vielä ja seuraavana vuorossa onkin mielenkiintoinen paneelikeskustelu, jossa keskustellaan harjoittelun toimijoiden rooleista ja tehtävistä. Raadissa mukana Ylihoitaja Marjo Kauppila, aoh Anna-Maija Rokka, opiskelijavastaavat sairaanhoitaja Heidi Haapala ja lähihoitaja Berit Bergström, lähiohjaajat; sairaanhoitajat Taina Jankari ja Marika Toivonen, opettajatuutori lehtori Isa Öhberg, sairaanhoitaja AMK-opiskelijat Stella Haavisto ja Ilmari Jaatinen, kliinisen hoitotyön opettaja Merja Nummelin. Puheenjohtajana toimii lehtori, kho, Riitta-Liisa Lakanmaa.